Selecteer een pagina

Over ons

Wever import&export Handelsonderneming (w-impex) is in 1987 opgericht door Henk Wever. W-impex is een onafhankelijke handelsonderneming gespecialiseerd in het importeren en exporteren van gebruikte bouwmachines en andere zware bedrijfsvoertuigen. We beschikken over een regelmatig wisselende voorraad machines en voertuigen in diverse uitvoeringen, met onder andere Rail, overslag, graafmachines, shovels, verreikers, hoogwerkers, tractoren en aanbouwdelen.

  • Onze machines/voertuigen komen van leasebedrijven, banken of financieringsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen en insolventiebeheerders.
  • Wij verkopen alle bekende merken bedrijfsmiddelen voertuigen en machines tegen zeer concurrerende prijzen.
  • Sinds 2001 promoten wij onze voorraad via de website www.w-impex.nl  Sinds kort gebruiken wij onze nieuwe website  om U nog beter van dienst te kunnen zijn.
  • Wereldwijd weten zowel handelaren als eindgebruikers Wever-impex feilloos te vinden. Binnen ons bedrijf wordt op enthousiaste en servicegerichte wijze gewerkt en wij beschikken over de benodigde technische en logistieke kennis.
  • Dankzij onze servicegerichte dienstverlening en wereldwijde netwerken zijn wij in staat snel en accuraat te leveren. Dus staan de voertuigen of machines die u zoekt niet in onze voorraad? Geen probleem, wij helpen u graag zoeken naar de gewenste items en adviseren u tevens bij de aankoop en het transport.

Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden voor aan- of verkoop te bespreken.

Met hartelijke groet,

Team W-Impex

 

PLEASE ASK FOR MORE INFORMATION AND PRICES

WE ALWAYS TAKE SERIOUS BID’S IN CONSIDERATION

Wever impex your  B2B partner
TEL: +31 (0) 651075409 – Nijverheidsweg 34 –  7921JJ –  Zuidwolde

rdw_erkend

Translate »